12-02-06

Hulp gevraagd, vrije meningsuiting voor iedereen

Dit blog heeft zo juist de kaap gerond van 85.000 bezoekers, wat naar mijn mening niet slecht is. Dagelijks trekt dit blog nog bezoekers aan, met altijd dezelfde kritiek, "... er verschijnt niks meer op dit blog, het was zo goed begonnen en sinds 1 jaar niks meer...".

Ja, ik heb daar maar één antwoord op, U hebt gelijk, ik zou niks liever wensen dan dit blog terug op het juiste spoor te zetten, echter het ontbreekt mij aan 3 dingen: tijd, tijd en tijd.
Uw mening kon er fier op zijn dat iedereen hier zijn mening ongecensureerd kon spuien over de dagelijkse dingen, politiek, actualiteit - vrije meningsuiting voor iedereen, van welke politieke partij of welke strekking dan ook! Vrije meningsuiting is een belangrijk gegeven in onze maatschappij, de laatste dagen komt deze weer onder druk te staan en vind ik de tijd terug rijp om deze website opnieuw nieuw leven in te blazen.

Zoals ik al zei, kruipt er enorm veel tijd in het dagelijks volgen van de politieke uitspraken, commentaren, partijstandpunten enz., ( er moet nog gewerkt worden ook ), daarom, indien er mensen zich geroepen voelen om mee te werken aan deze website, d.m.v. het schrijven van artikels en commentaren, stuur mij een email, alle hulp is welkom! Vrije meningsuiting, nu meer dan ooit!!

11:29 Gepost door uw mening | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |