12-02-06

Hulp gevraagd, vrije meningsuiting voor iedereen

Dit blog heeft zo juist de kaap gerond van 85.000 bezoekers, wat naar mijn mening niet slecht is. Dagelijks trekt dit blog nog bezoekers aan, met altijd dezelfde kritiek, "... er verschijnt niks meer op dit blog, het was zo goed begonnen en sinds 1 jaar niks meer...".

Ja, ik heb daar maar één antwoord op, U hebt gelijk, ik zou niks liever wensen dan dit blog terug op het juiste spoor te zetten, echter het ontbreekt mij aan 3 dingen: tijd, tijd en tijd.
Uw mening kon er fier op zijn dat iedereen hier zijn mening ongecensureerd kon spuien over de dagelijkse dingen, politiek, actualiteit - vrije meningsuiting voor iedereen, van welke politieke partij of welke strekking dan ook! Vrije meningsuiting is een belangrijk gegeven in onze maatschappij, de laatste dagen komt deze weer onder druk te staan en vind ik de tijd terug rijp om deze website opnieuw nieuw leven in te blazen.

Zoals ik al zei, kruipt er enorm veel tijd in het dagelijks volgen van de politieke uitspraken, commentaren, partijstandpunten enz., ( er moet nog gewerkt worden ook ), daarom, indien er mensen zich geroepen voelen om mee te werken aan deze website, d.m.v. het schrijven van artikels en commentaren, stuur mij een email, alle hulp is welkom! Vrije meningsuiting, nu meer dan ooit!!

11:29 Gepost door uw mening | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Virus Nee het is niet slecht 85 000 bezoekers. Maar uw blogje bestaat dan ook al van in het jaar 2004. Logisch niet

Gepost door: Guess who | 16-02-06

De acht van stanleystad,een weerzinkwekkende gijzeling Geplaatst: Wo Okt 18, 2006 4:39 pm Onderwerp: De acht van Stanleystad Een mensonterende gijzeling.

--------------------------------------------------------------------------------

Ik ben Roland Marico, geboren te vlamertinge (Ieper).Woonplaats: Guillaumelaan 5 Leopoldsburg 3970 Telf: 011-747782 Gsm:0475664281 Email: roland.marico@telenet.be.Als militair heb ik twee maal verplicht geweest naar Congo te vertrekken Ik ben gevangen genomen door de rebellen, en zes maand opgesloten in een cel, waar ik gefolterd en mishandeld geweest ben.Ik heb een boek geschreven over deze gijzeling Prijs: 12,70 euro.Voor meer informatie,tik mijn naam in opGOOGLE (roland marico) en bekijk alle sites van de ACHT VAN STANLEYSTAD.Het zal mij veel plezier doen een email te mogen ontvangen .De beste groeten en tot binnen kort.

Roland

Gepost door: roland marico | 19-11-06

De commentaren zijn gesloten.