20-02-05

Heeft de loge ons land in zijn macht?

Volgens een artikel op het forum van Jurgen Verstrepen liet liet de grootmeester van de loge ‘Grootoosten van België’ in zijn kaarten kijken: de logebroeders mobiliseren hun troepen tegen het Vlaams Belang. Nog volgens dit artikel zouden lid zijn van deze loge: - Steve Stevaert ( Sp.a), Karel De Gucht (VLD), Willy Claes (Sp.a), Tony Mary ( afgevaardigd bestuurder VRT), Guy Peeters ( baas Socialistische Mutualiteiten), Aimé Van Hecke ( directeur televisie VRT), Siegfried Bracke ( politiek journalist VRT), Luc Rademakers ( nieuwe hoofdredacteur Gazet van Antwerpen) en verder nog ALLE franstalige kopstukken van de federale regering.

De lijst met namen geven wij U mee, zoals wij ze gelezen hebben op het forum van Jurgen Verstrepen, ze werd van het internet geplukt en is natuurlijk niet te controleren, vermits de loge geen ledenlijsten vrijgeeft, ze blijft gehuld in een waas van geheimzinnigheid. Indien dit artikel klopt klinkt dit wel een beetje beangstigend, een notoire geheimzinnige club heeft dan blijkbaar ons land in zijn macht.

07:52 Gepost door uw mening | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

als je a zegt moet je ook b zeggen.... wie is er lid van OPUS-DEI ???Begin daar ook eens mee.....ik denk dat je dan bleek wordt wie......Voorts meng ik mij niet,ieder zijn overtuiging!

Gepost door: pepino | 01-03-05

loge Neen niet de loge wel opus dei...

Gepost door: RUDY MEGANCK | 16-03-05

Opus Dei Opus Dei heeft het land in zijn macht???????
Bij mijn weten zitten er in de VLD Spa MR en PS GEEN leden van Opus Dei, excuseer mij als ik het verkeerd voor heb, maar dit is toch onze huidige regering??

Gepost door: Gerre | 18-03-05

loges werken achter de schermen Ieder zijn overtuiging. Ben ik ook mee akkoord. Het probleem is dat er mensen zijn die hun overtuiging willen opdringen aan anderen. Ofwel doen ze dit rechtstreeks (denk maar aan Turkije, Spanje, Afghanistan, ...) of onrechtstreeks zoals bvb hier in ons belgenlandje. Die loges hitsen allerhande verenigingen en groeperingen indirekt op, en dan krijg je bvb als resultaat dat er klachten neergelegd worden tegen zoals nu weer tegen het vlaams Belang. Ik zeg niet dat die partij heilig is, verre van, maar welke partij is dat wel? Iedereen zal wel een 'onheilig' voorval kennen van vele partijen. Denk maar aan SP, PS, VLD. Ofwel laten ze collegas het vuile werk opknappen en worden die daarna in stilte beloond met een mooi goed betaald jobke, ofwel word er iemand door de tegenpartij letterlijk aan de schandpaal gezet, die dan door zijn eigen partij maar wijselijk aan de kant geschoven word.
Wij worden niet democratisch geregeerd. Ik ken (al vele jaren) geen enkele regering die volledig gevormd is uit verkozen politiekers. Het is altijd een gesjoemel met stemmen, onderling akkoordjes maken, en na enkele jaren een geschuif van politiekers. Ze moeten toch allemaal een frankske (oeps euroke) bijverdienen op ons kap. En zo krijg je lekker veel stromannen en/of strovrouwen voor die loges.

Gepost door: Ricky | 16-01-06

De commentaren zijn gesloten.