15-02-05

Vlaams Belang haalt voorpagina in de Verenigde Staten

Vandaag op de voorpagina ‘International Herald Tribune’ en in ‘New York Times’: “Steun voor rechts neemt toe” en “Vrees voor radicale islam verklaart groei rechts in België”
Filip Dewinter: “Tolerantie is Europa’s achillespees en immigratie het paard van Troje van de islam”
Belgische moslimpartij (van JF Bastin) noemt Osama Bin Laden “een moderne Robin Hood” en aanslag op WTC “een poëtische daad”

12.02.2005 14.00u - De kranten “International Herald Tribune” en “New York Times” besteden vandaag heel wat aandacht aan de opkomst van het Vlaams Belang in Vlaanderen en Antwerpen. Op de voorpagina van de Herald heet het dat “het anti-islam-gevoel in Vlaanderen toeneemt omwille van islamitische terreurdreigingen, de toenemende criminaliteit bij moslimjongeren en de culturele confrontatie met de groeiende islambevolking”.

In een interview met beide kranten zegt Filip Dewinter hierover dat de radicale islam zich in Europa organiseert. “Terwijl andere partijen schrik hebben om islamitische kiezers tegen het hoofd te stoten en zogenaamd tolerant willen zijn, zeggen wij – de nieuwe politieke rechtse krachten in Europa – neen, wij moeten onze identiteit verdedigen”.

Filip Dewinter waarschuwt in het artikel voor de radicalisering van de islam in België en Europa. Opmerkelijk zijn in dit verband de uitspraken van de in Brussel wonende woordvoerder van de Belgische Moslimpartij, J-F Bastin: “Osama bin Laden is een moderne Robin Hood” en “de aanslagen op de WTC zijn een poëtische daad”!

In het uitgebreide artikel waarschuwt Filip Dewinter voor de gevaarlijke demografische situatie in Europa waarbij de lage geboortecijfers en de vergrijzing bij de Europeanen, de hoge geboortecijfers bij niet-Europese islamitische vreemdelingen en de toenemende immigratie “het einde van Europa kunnen betekenen”. Filip Dewinter geeft het voorbeeld van de bevolkingsvlucht uit Antwerpen: “Nu al vertrekken jaarlijks 4 à 5000 Vlamingen uit de stad, terwijl 5 à 6000 niet-Europese vreemdelingen zich in Antwerpen komen vestigen. In 10 jaar tijd zullen de niet-Europese vreemdelingen een derde van de Antwerpse bevolking uitmaken”.

18:09 Gepost door uw mening | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Uw mening is terug! Met veel vreugde zie ik dat "uw mening" terug actief is
PROFICIAT

Gepost door: Rikke | 18-02-05

De commentaren zijn gesloten.