24-01-05

Dikke Van Dale wordt onmiddellijk herdrukt

De uitgevers van het bekende woordenboek, Dikke Van Dale, beslisten vandaag tot een herdruk over te gaan. Reden: er blijkt nu dat er een fout is geslopen in de verklaring van het woord "onverwijld" ( niet uitgesteld, dadelijk plaatshebbend, zonder uitstel )

Na een nieuwe aflevering van de soap " Wanneer wordt het kiesarrondissement Brussel - Halle - Vilvoorde gesplitst ", dat ziet U morgen in het vervolg van onze reeks, (U kijkt toch ook?), werd beslist het woord "onverwijld" nu te verklaren als: zeker niet onmiddellijk, op de lange baan schuiven, iets uitstellen, iets voor zich uitschuiven.

Gazet Van Antwerpen kopt vandaag : "Politieke crisis dreigt na barst in Vlaams Front", de Franstaligen hebben tijdens het weekend hun houding verstrakt, en het Vlaams front vertoont barsten. Dat kan tot moeilijkheden leiden in de federale én de Vlaamse regering. Als ik het me goed herinner werden er net voor de Vlaamse verkiezingen van juni 2004 grote verklaringen afgelegd en beloftes gedaan, we zijn nu bijna februari 2005 en we zijn nog geen stap dichter. Jaja, hoe luidt het spreekwoord ook al weer? Veel beloven en weinig geven, doet de zotten in vreugde leven. Vraag is: hoe lang laten de mensen zich nog voor de zot houden?

17:59 Gepost door uw mening | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.