18-01-05

Goe bezig

BLOKWATCH

Toegegeven, de website van blokwatch , zit goed in elkaar, proper, professioneel in elkaar gestoken, mijn complimenten aan de webmaster. Maar toch even een paar opmerkingen:

1/ Het is hun goed recht, anti-Vlaams Blok (Belang) te zijn, vrije meningsuiting nietwaar - voor sommigen toch - maar volgens mij neigt dit toch een beetje naar een haatcampagne

2/ Waarom in Gods naam steeds en steeds weerkeren naar de Tweede Wereldoorlog? Wat hebben Dewinter, Vanhecke, Morel, Annemans, Verstrepen en ga zo maar door daar nu mee te maken? De oudste onder hen zijn geboren in de jaren zestig.

3/ Het artikel "De affiches die u niet mag zien van het VB", ik dacht dat Inge Vervotte, CD&V-minister van Volksgezondheid hier niet zo mee opgezet is? Als U mijn mening vraagt? Ik vind die campagne ook wat overdreven en te expleciet.

4/ Tegenwoordig mag men zelfs niet meer zeggen dat men "rechts" is of men wordt bij manier van spreken al naar de brandstapel verwezen. Als dit zo doorgaat mag men dit binnen een paar jaar zelfs niet meer denken, van democratie gesproken.

5/ Ik stel voor om vanaf morgen nog een paar nieuwe websites uit de grond te stampen:
VLD-Watch
Spa Spirit-Watch
Groen!-Watch
CD&V NVA-Watch enz.......

De moraal van dit verhaal: in plaats van altijd maar op de kap van het Vlaams Belang te zitten, zou men zich beter bezig houden met de problemen in ons land en zich eens afvragen WAAROM mensen op die partij stemmen? Gaat er dan toch iets verkeerd in ons landje misschien? Vul zelf maar in....

17:49 Gepost door uw mening | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

nieuwe websites Ik stel voor om vanaf morgen nog een paar nieuwe websites uit de grond te stampen:
VLD-Watch
Spa Spirit-Watch
Groen!-Watch
CD&V NVA-Watch enz.......

Groot gelijk, dat zou er moeten gebeuren maar waarschijnlijk krijg je dan de politie over je dak en de zogenaamde democratische partijen zouden hun gal nogel spuwen.
Alles kan , alles mag zolang het maar tegen het Vlaams Belang is, en wie kan er nu tegen het Vaams belang zijn, niemand toch.

Gepost door: waldorf | 10-02-05

vrije mening Het mensen hun goed recht om tegen het Vlaams Belang te zijn en ik vind ook dat het een plicht moet zijn om te wijzen op de onzinnigheden die het Vlaams Belang allemaal verkondigd. Vrije mening
check: http://writersblog2004.skynetblogs.be/

Gepost door: jens | 06-03-05

De commentaren zijn gesloten.