29-08-04

Tijdje geleden.....

Zoals u wellicht al zal gezien hebben is het een tijdje geleden dat deze website nog upgedate werd. We kregen vele lezersbrieven met de vraag of dit nu het einde is van Uw Mening. We kunnen iedereen gerust stellen, deze onafhankelijke site blijft bestaan, maar voorlopig is het een beetje de tijd die ons ontbreekt om elke dag nieuwe items te plaatsen.

Omdat we altijd de vrije meningsuiting gepromoot hebben voor elke partij én omdat Uw Mening wellicht één van de enige websites is, waar IEDEREEN zijn mening kwijt kan, van welke politieke strekking dan ook, zouden wij het ook jammer vinden dat deze site zou verdwijnen.

Voorlopig kunnen wij U doorverwijzen naar ons politiek forum op http://www.kustzoekertjes.be/uwmening2/forum/index.php , het staat iedereen vrij hier commentaar te geven op geplaatste items of er zelf één te starten. Er bestaan al zoveel politieke forums, inderdaad, je hebt het forum van Jurgen Verstrepen, een Vlaams Blok forum, je hebt dan het forum van Blokwatch, het anti-Vlaams Blok forum, je hebt dan nog het CD&V forum, het Sp.a forum en ga zo maar door.

Het éne forum verwijt het andere, dat het systematisch posten wist, die niet stroken met de éne of de andere politieke strekking. Is dit waar? Wij weten het niet, we zijn daarvan geen getuige. Maar hetgeen we hier wel kunnen stellen is, dat op onze website nog GEEN ENKELE reactie werd gewist en nog GEEN ENKELE lezersbrief NIET werd gepubliceerd. Wij kunnen ons dit inderdaad veroorloven, omdat we géén enkele binding hebben, met géén enkele politieke partij, bijgevolg dan ook geen politiek mandaat uitoefenen en bijgevolg aan niemand verantwoording dienen af te leggen. Dit maakt dat deze website dan ook één van de weinigen is in België, die echt onafhankelijk is.

11:55 Gepost door uw mening | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |