15-07-04

Lance Armstrong en doping

Greg Lemond verdenkt zijn landgenoot Lance Armstrong van dopinggebruik. De Amerikaan heeft het vooral moeilijk met de zwart-wit-houding van Armstrong. Lemond pikt het niet dat Armstrong het nooit open en eerlijk over dopinggebruik wil hebben. Het feit dat Armstrong nog nooit positief testte, bewijst volgens Lemond niks. "David Millar werd ook nooit positief bevonden, maar hij geeft nu wel toe dat hij erythropoïetine of EPO gebruikte", zegt Lemond.

Ik hoop in alle geval dat hij zijn zesde Tour de France NIET wint. In mijn ogen is Lance geen coureur, hij rijdt maar één koers per jaar en door die Ronde van Frankrijk een zesde keer te winnen, verleent hij de wielersport géén goede dienst. Hij zou dan alleen-recordhouder worden, voor Eddy Merckx, Bernard Hinault en Jacques Anquetil, die de Ronde elk vijf keer wonnen. Hij plaatst zich zo boven Eddy Merckx, wel, hij is nog niet goed genoeg om zich met de kleine teen van Eddy te meten. Die reed tenminste het hele jaar door koersen én de Ronde van Italie én de Ronde van Spanje.

19:12 Gepost door uw mening | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Armstrong Zeer juist!! Ik zou het ook zeer erg vinden moest hij voor de zesde keer de tour winnen. Totaal onverdiend. Er hangt iets rond Armstrong dat ik niet kan definieren, maar telkens ik hem zie bekruipt mij een onaangenaam gevoel. Er is iets mis met hem. Bv. de manier hoe ze reageerden toen Mayo viel en dan als gekken begonnen te rijden. Zeer onsportief vind ik dat, terwijl Ulrich verleden jaar wachtte toen Armstrong viel (dom van hem, maar toch). Ik denk dat als meneer moest vallen en zijn concurenten ten aanval zouden trekken, het kot te klein zou zijn, met kwalijke gevolgen voor de boosdoeners. En dan die show rondom hem met die bodygards !!! Ulrich heeft gelijk dat hij dat onnozel vind, het is jezelf belangrijker maken dan je bent. In mijn ogen is het een wolf in schapenvacht, trowens die klucht met dat gele arrmbandje is alleen maar om de concurentie op hun geweten te werken!!

Gepost door: Herman | 15-07-04

armstrong is geen renner, maar een geprogrammeerde machine.

Gepost door: roger | 16-07-04

armstrong, een groot renner! Schandalig hoe mensen over zo een groot renner kunnen spreken. Het is de grootste renner uit zijn generatie, en iemand die enkele jaren geleden met zijn leven aan een zijden draadje heeft gehangen! Iemand die kanker overleeft, gaat geen doping beginnen pakken! Al degene die zo schandalige reacties geven op armstrong weten ten eerste niks van koers, en ten tweede niks van het leven. Live strong!!!! Grote bomen vangen veel wind, en domme kloten zijn rap men hun vurtige, domme en marginale reacties!

Gepost door: suni | 26-07-04

armstrong Ik vond het niet goed dat hij voor de zesde keer de tour wint! En dat over kanker overwonnen, please als hij gewoon zijn teelbal had laten verwijderd was er nix aan de hand geweest! Kanker in de teelballen is heel gemakkelijk te genezen, haal de geinfecteerde bal weg, dus dat kanker overwonnen....hij wou gewoon niet 1 van zijn ballen kwijt. das alles! Ik vind Armstron zielloos en ik vind dat iemand anders had moeten winnen en hij is niet erg sportieg. 1 tour per jaar, dat is flauw en niet sportief hij wil gewoon winnen en aleen de tour die hijkan, hij is een oneerlijk en vreselijke wielrenner

Gepost door: Saskia | 06-10-04

De commentaren zijn gesloten.