11-07-04

Pakistaan meldt onthoofding van drie gijzelaars in Irak

De Pakistaanse chauffeur Amjad Hafeez (26), die in Irak werd gegijzeld maar door zijn ontvoerders is vrijgelaten, heeft zaterdag verklaard dat hij getuige is geweest van de onthoofding van drie andere gijzelaars. Hafeez werkte voor het Amerikaanse bedrijf Kellogg, Brown & Root, dat de huisvesting en voedselvoorziening voor de Amerikaanse militairen in Irak verzorgt. Hij werd op 2 juli vrijgelaten, na acht dagen gevangenschap.

Hafeez verklaarde dat hij op 27 juni werd overgebracht naar een ruimte waar twee 'Engels-sprekende' buitenlanders en een Irakees verbleven. Ondanks hun smeekbeden werden ze volgens hem één voor één onthoofd door 'een Iraakse man met een zwaard'. Voorzover bekend zijn twee buitenlandse gijzelaars in Irak onthoofd, een Zuid-Koreaan en een Amerikaan, maar beide onthoofdingen vonden plaats vóór 27 juni. Over andere onthoofdingen was tot nu toe niets bekend. foto: Filipijnse gijzelaar
bron: De Telegraaf

09:38 Gepost door uw mening | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

De acht van stanleystad,een weerzinkwekkende gijzelingBerichten: 4

Woonplaats: Leopoldsburg

Geplaatst: Wo Okt 18, 2006 4:39 pm Onderwerp: De acht van Stanleystad Een mensonterende gijzeling.

--------------------------------------------------------------------------------

Ik ben Roland Marico, geboren te vlamertinge (Ieper).Woonplaats: Guillaumelaan 5 Leopoldsburg 3970 Telf: 011-747782 Gsm:0475664281 Email: roland.marico@telenet.be.Als militair heb ik twee maal verplicht geweest naar Congo te vertrekken Ik ben gevangen genomen door de rebellen, en zes maand opgesloten in een cel, waar ik gefolterd en mishandeld geweest ben.Ik heb een boek geschreven over deze gijzeling Prijs: 12,70 euro.Voor meer informatie,tik mijn naam in opGOOGLE (roland marico) en bekijk alle sites van de ACHT VAN STANLEYSTAD.Het zal mij veel plezier doen een email te mogen ontvangen .De beste groeten en tot binnen kort.

Roland

Gepost door: roland marico | 11-11-06

De commentaren zijn gesloten.