10-07-04

Hoe verdien ik 10.000 euro in drie dagen

Een Amerikaan verdacht zijn vrouw van ontrouw en huurde een privé-detective in om haar te schaduwen. Dat bleek een schot in de roos want enige tijd later filmde de privé-detective in ‘t geniep de vrouw terwijl ze de liefde bedreef met haar minnaar in een wagen.

De ontrouw was bewezen en de echtscheidingsprocedure kon worden ingezet. Het inhuren van een goede advocaat werd een probleem want de man uit Langhorne in de Amerikaanse staat Pennsylvania had al een aanzienlijke vergoeding aan de privé-detective moeten betalen.
Toen kreeg zijn advocaat een idee: verkoop tenminste 440 exemplaren van de video van je vreemdgaande vrouw voor 25 dollar op de veilingsite eBay. Meteen viel de advertentie op en werd ze een van de populairste aanbiedingen. Na drie dagen echter werd de advertentie door personeel van eBay verwijderd. Het is niet duidelijk hoeveel exemplaren de man heeft kunnen slijten.

In zijn verwijderde verkoopsadvertentie trok de bedrogen echtgenoot van leer tegen zijn vrouw die naar eigen zeggen liever met haar minnaar afsprak, dan voor haar kinderen een deftige maaltijd klaar te maken. De film werd in de namiddag gedraaid op de verlaten parking van een fitnesscenter. Daar spraken de twee minnaars altijd af. Het was de man al opgevallen dat ondanks haar veelvuldig bezoek de vrouw geen enkele kilo was afgevallen. Met de opbrengst van de verkoop wil de man naar verluidt naast de advocaat ook nog een psychiater inhuren.
bron: Het Laatste Nieuws

10:49 Gepost door uw mening | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.