07-07-04

Eerst puinhoop maken en dan wegwezen

Lezersbrief van Rikke

Ministers Vandenbroecke (je weet wel die van het brandbare geld) en Anciaux stappen op. De éne was verantwoordelijk voor werk! Het werk is blijkbaar op . VDB kuist zijn schup af. De andere brengt superboetes en zorgt alzo mede voor de invoering van de armoede. Rijbewijs kwijt = minstens twee maand extra wegens gebrek aan ... personeel. Hoeveel slachtoffers zijn daardoor hun werk kwijt ???

Het spreidingsplan heeft hij ook ingevoerd, ook dat werkt van geen kanten. Tja hij was dan toch ministerke, probeerde voor de zoveelste keer iets dat weer eens mislukte. Beste oplossing opstappen en de puinhoop achterlaten voor .... de volgende die het wel eens zal proberen. Je bezorgde meer dan 700.000 mensen slapeloze nachten, laat de politiek zijn handen afhouden van de luchtvaart. Van 300.000 stemmen naar amper 3.000? Bertje AUB stop ermee.

17:11 Gepost door uw mening | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

regeringswissel ja Rikke,

Je hebt in feite wel gelijk, maar uiteindelijk is het toch FVDB heelwat zaken gerealiseerd heeft. En laat ons die verbranding van dat geld aub eens vergeten - dat is onderwijl nogal wat jaartjes geleden. Ik vind hem nog steeds één van de weinige plausibele ministers in ons land en moest wel volgen in het idee van de regering om 200000 arbeidsplaatsen te vinden.
Wat BA betreft heb je 110 % gelijk : hij neemt weinig onderbouwde initiatieven en heeft ons (als 'sociaalvoelende Vlaming' !) opgezadeld met een totaal fout boetesysteem dat inderdaad een serieuze impact geeft op het inkomen van een modaal gezin. Het wordt inderdaad hoogtijd dat deze opportunist zo snel mogelijk afgevoerd wordt. ('ons' Damienne zal hem dan wel troosten en zijn traantjes afvegen).

Gepost door: willy | 10-07-04

De commentaren zijn gesloten.