05-07-04

Asielzoekers afgetroefd in Ranst

De politie van Ranst, in de provincie Antwerpen, zal de komende dagen meer patrouilleren in de buurt van het asielcentrum. In de nacht van vrijdag op zaterdag is een asielzoeker gewond geraakt bij een racistische overval. In het asielcentrum werden drie asielzoekers aangevallen door gemaskerde mannen. Een van de asielzoekers ligt in het ziekenhuis, de twee anderen zijn lichtgewond. Van de daders ontbreekt elk spoor. Volgens getuigen spraken ze Nederlands.

"De inval was een uiting van vreemdelingenhaat", zegt Dominique Reyniers van het parket van Antwerpen. De daders vroegen de asielzoekers of ze moslim waren en of ze in België op zoek waren naar werk. Een positief antwoord leverde een afranseling op. De getroffen asielzoekers zijn een Rus, een Serviër en een Israëliër. foto:VRT
bron:VRT

11:24 Gepost door uw mening | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

spijtig voor die mensen Spijtig voor die mensen dat sommige debielen op een dergelijke manier
te werk gaan. Dat zijn 9 op de 10 gastjes van 16,17 jaar die bij elkaar lopen te pochen dat ze Vlaams Blokker in hart en nieren zijn.

Beste debielen, u helpt het Vlaams Blok geen stap vooruit met dergelijke barbaarse toestanden. Dit speelt alleen in de kaarten van SPa, Groen! en andere klootpartijen...

Gepost door: stijn | 09-07-04

oorlogstoestanden dat is inderdaad wat zich afspeelde tijdens de tweede wereldoorlog in vooral Warschau, maar ook steden als Antwerpen e.a. Stijn heeft gelijk dat hij vermoedt dat dit jonge boefjes zijn die zich willen opwerpen als radicale Vlaams-Blokkers, het onderzoek heeft dit uitgewezen en de daders opgepakt.
Ben zelf helemaal geen VB-er, maar appreciëer het ten zeerste dat FDW deze onzinnige en negatieve actie veroordeeld heeft.

Gepost door: willy | 10-07-04

De commentaren zijn gesloten.