03-07-04

Al Qaeda waarschuwt Europa

Een groepering die naar eigen zeggen banden heeft met het terreurnetwerk Al-Qaeda waarschuwt in een schriftelijke verklaring dat ze nieuwe aanslagen zal plegen in Europese landen als die niet binnen twee weken hun troepen uit Irak terugtrekken. In de verklaring wordt verwezen naar het staakt-het-vuren dat Al-Qaedaleider Osama bin Laden op 15 april afkondigde voor de duur van drie maanden. "Aan het Europese volk: u hebt nog een paar dagen om de wapenstilstand te accepteren die Bin Laden heeft aangeboden. Doet u dat niet, dan zijn de gevolgen alleen aan uzelf te wijten''.

In de brief worden moslims ook opgeroepen zich naar moslimlanden te begeven. "Zij die dat niet kunnen, moeten hun voorzorgen nemen en leven in buurten die bewoond worden door moslims. Ze moeten voldoende voedsel bijhouden om het een maand uit te houden, zichzelf en hun families beschermen, voldoende geld bij zich houden voor een maand of meer, veel bidden en hun lot in de handen van God plaatsen".
bron: De Standaard

06:05 Gepost door uw mening | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

voer voor onnozelaars Goed voor linkse onnozelaars die bibberen van de schrik, die zullen er wel intrappen!
Zoals ik al lang weet: het meest typische kenmerk van de Arabieren is dat ze een grote muil hebben, een groot "bakkes" zoals ze in Brussel zeggen! Nog maar eens bewezen! Een vlieg die een paard steekt, maar zichzelf ziet als een draak!

Gepost door: Thomas | 03-07-04

laf, vals en ondankbaar Al Qaida is geschapen door de CIA van Reagan. Opleiding, massa's wapens en duizenden koranscholen zijn opgericht door Reagan, en dat alles uit schrik tegen de communisten van de Sovjet-Unie. Nu keert het monster zich tegen henzelf!
Ondankbaarheid en lafheid is eigen aan de islam, zo ook hier. De islam is totaal waardeloos in een gevecht: 100 miljoen Arabieren tegen een paar miljoen Israëli's en driemaal verpletterend verslagen!! Mooi zo. Nu doen ze het met lafheid: terreur is het wapen van de zwakkeling, dat is algemeen geweten, en daar maakt de groepering nu gebruik van: infiltratie overal, roepen dat ze achteruitgesteld worden, overal liggen bedelen, en dan toeslaan naar de mensen waar ze ontvangen werden! Het is om ziek van te worden... Dàt zijn pas ongelovigen! Geen enkele godheid zou iets dergelijks kunnen aanvaarden. Al Qaida = brigade van moslimketters die door de echte moslims uitgespuwd worden.

Gepost door: Gaston | 03-07-04

aan gaston Hier ben ik het dan wel volledig eens met onze Gaston.

Gepost door: stijn | 03-07-04

ik bibber whoehahahahahaaaaa zouden ze nog weten met welke fabeltjes ze moeten komen voor zich wat intersant te maken en de mensen wat op te lullen Ik zal er in ieder geval helemaal niet wakker van liggen allemaal larie en apekool

Gepost door: blue berry | 24-07-04

Vrede Ik word hier zo verdomd moedeloos van! Waarom kan ik er geen vrede over de wereld heersen!?!
Een ding is zeker en dat is dat we een halt moeten toeroepen aan de terroristen. We mogen er niet aan toegeven want dan is de wereld verdoemd!

Gepost door: vredesduif | 08-07-05

De commentaren zijn gesloten.