30-06-04

Lever die perverten uit aan terroristen

De Fransman Michel Fourniret (62), die sinds vorig jaar in Dinant in de cel zit, zou tussen vijf en negen moorden op Belgische en Franse kinderen op zijn geweten hebben, ook de moord op Elisabeth Brichet. Dat bekende zijn vrouw donderdag aan speurders.

Moesten we die man en Dutroux en compagnie nu eens uitleveren aan de mannen van Al Qaeda, ze mogen ze van mijn part onthoofden, dit zou een win - win situatie zijn, wij zijn van die perverte kindermoordenaars vanaf en de terroristen moeten geen onschuldige slachtoffers meer uitkiezen om te onthoofden.

16:08 Gepost door uw mening | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Geen geld nuteloos geld aan verspillen. Heb een filmpje genaamd "inpalement" ergens uit het verre oosten. jammer kan ik het jullie niet laten zien. dit zou de enige straf zijn die hen toekomt. Langzaam maar pijnlijke dood.

Gepost door: DaGuust | 02-07-04

Kindermoordenaar ... Hier is mijn remedie tegen dat soort beulen .......
als ze alle plaatsen hebben aangewezen en bij de laatste zijn aangekomen dan moesten ze gewoon en zonder omkijken die perverselingen in da

Gepost door: Bozeburger !!! | 05-07-04

Kindermoordenaar Eerst het vorige bericht lezen in dat gat gooien en de kuil dicht maken

Voila opgeruimt staat netjes

Gepost door: Bozeburger !!! | 05-07-04

woede maakt kortzichtig ! éérst zien hoe zo iemand tot stand komt,opvoeding,opleiding gerechterlijk verleden , de medeverantwoordelijken dus zoeken en aanwijzen.Pas als het hele"verhaal" gekend is blijken een pak medeschuldigen op te duiken die al even verantwoordelijk zijn als "het beest" dat ze wetens lieten lopen,omdat ze of te laks waren of te laf of er gewoon baat bij hadden,als je het "verhaal" Dutroux hebt gevolgd zul je ook wel gezien hebben dat er velen zijn die verborgen waren gebleven als de "dader" onmiddelijk was afgemaakt,die kogelvrije vesten waren er niet voor niks.Voor deze feiten tegen de mensheid,kinderen zijn tenslotte onze toekomst als mens,zie ik geen bezwaar tegen het verwijdering van een blijvende dreiging door de doodstraf ,maar wel met een uitgestelde uitvoering totdat alle gerechtsdaden en pistes en verantwoordelijkheden zijnde of gerechterlijk of politiek zijn aangewezen en ter verantwoording geroepen.Het mag koud klinken ,maar de slachtoffers verdienen het respect dat hun dader een eerlijk proces krijgt want alleen daar wordt naar waarheid geoordeeld,en alleen de waarheid kan een juist oordeel toelaten waardig aan de slachtoffers.Ik veroordeel niemand van de mensen die voor mij hebben gereageerd,die machteloze woede heb ik ook gehad tot de Witte Mars..waar de waardigheid de waarheid eiste,het was een louterende ervaring die zijn vruchten heeft afgeworpen.

Gepost door: patrick | 06-07-04

perverten Aan alle perverten in dit apenland met een gesloten beestenwagon één enkele richting Siberie om nooit meer terug te komen en dat heel uwen brol is ferm goed aanvriest se zodat er niemand meer last van heeft

Gepost door: Blue Berry | 24-07-04

De commentaren zijn gesloten.