27-06-04

Opstand binnen de VLD

Guy Verhofstadt, Patrick Dewael en Karel De Gucht krijgen met tegenstand af te rekenen binnen de VLD. De jongeren generatie staat klaar om de fakkel over te nemen, de slechte verkiezingsuitslag zal daar wel voor iets tussen zitten.
"Zij moeten beseffen dat er ook nieuwe mensen de toekomst van de partij gaan bepalen'', dit zeggen zowel Bart Somers, Vincent Van Quickenborne als Sven Gats.

De drie "opstandelingen" stellen zelfs dat het niet noodzakelijk is dat de VLD toetreedt tot de Vlaamse regering. Ze pleiten niet voor het vertrek van Verhofstadt, maar "voor méér ruimte naast hem". Zoals het spreekwoord zegt, "er is een tijd van komen en een tijd van gaan", zou de tijd om te gaan aangebroken zijn voor het trio Verhofstadt, Dewael en De Gucht?

11:01 Gepost door uw mening | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

wanneer ze inzien... wanneer zullen de mannen van de VLD inzien dat ze de grootste flater ooit hebben begaan door Karel De Gucht buitenspel te zetten.

Als enige tegen de stroom durven invaren en zich met man en macht verzetten tegen het migratenstemrecht vind ik een groots gebaar.

Maar neen, Willy Declerck (Wat doet Willy Declerck nog op een VLD-congres ???) vond dit geen regeringscrisis waard!

Willy had gesproken, Karel mocht gaan, de bevolking heeft geoordeeld...

Als Karel zich niet kan (of mag) verzetten tegen het migrantenstemrecht zal het Vlaams Blok dat wel doen.

Die gehele zever omtrent foertstemmen en antipolitiek is een (hernieuwd) syntetisch cordon sanitair om het V.B. te demoniseren.
De mensen vluchten niet naar V.B. om aan antipolitiek te doen. Ze vluchten naar het V.B. omwille van bovenstaande en totaal ondemocratische incidenten.

Doe vooral verder!

N.B. aan de heer Leterme: Hoe zit dat nu eigenlijk met die splitsing van Brussel-Halle-Vilvoorde ?? De heren van CD&V hebben hiervan een ware verkiezingsinzet gemaakt en nu hoor je er niet één enkele ziel nog over praten...

Gepost door: stijn | 27-06-04

willy declercq remember Pest Voor Vlaanderen !!!!
overschot van de gentse franstalige bourgeoisie!!!
notoir vrijzinnige
groot en duur advocatenbureau
gaat er een lichtje branden ???

Gepost door: Dirty | 27-06-04

opstandelingen Als deze heren denken het beter te kunnen en zeker Van Quickenborne die altijd al in het nieuws moest komen met het verkeerde voorbeeld, dan was het dit maal mijn laatste stem voor de vld, ik hou niet van mensen met twee gezichten.

Gepost door: jac | 27-06-04

splitsen??? die splitsing, ja die gaan we bespreken in een forum. Yves was daar wel tegen VOOR de verkiezingen, maar NA de verkiezingen, herinnerde hij zich plots dat vld en sp.a dat forum voorstonden. Maw, 't is weeral de lange baan opgeschoven.

En hoe zit dat met boer joie? Die wou nooit in een regering met de sossen (VOOR de verkiezingen). Draait wel bij zeker?

En laat ze bij de vld vooral verjongen. Dan bestaat die partij binnen enkele jaren niet meer. Weer een vlaams probleem de wereld uit geholpen.

Heer, verlos ons van deze onbenullen !!!


PS (en sp.a) : daar maak ik zelfs geen woorden aan vuil

Gepost door: vlaming | 28-06-04

De commentaren zijn gesloten.