26-06-04

Allochtonen steken joodse jongen neer in Wilrijk

In Wilrijk is een joodse jongen neergestoken door een groep allochtonen. Het slachtoffer is intussen niet meer in levensgevaar. De politie neemt de zaak wel heel ernstig. Het incident vond donderdagavond laat plaats nabij Talmoedhogeschool, een joodse school, in Wilrijk. Vier studenten die buitenstapten, werden aangevallen door een groep Noord-Afrikanen die gewapend waren met messen en staven.

Drie van de joodse studenten konden in de school vluchten, een vierde werd in de rug gestoken door zijn aanvallers die nadien wegvluchtten. De daders zijn nog altijd spoorloos. Het Forum van Joodse Organisaties reageert geschokt en zegt dat met dit incident een ontoelaatbare drempel is overschreden. Het forum wil ook dat de overheid optreedt. Ook de Antwerpse VLD-voorman Ludo Van Campenhout is verontwaardigd. Zijn partij begrijpt niet dat mensen die zelf klagen over discriminatie zich tot dergelijke laten verleiden.
bron: VRT

13:58 Gepost door uw mening | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

Weer Marokkanen Dat de media nu eens het ras zou vermelden, dan zou je na verloop van tijd wel zien dat Belgen geen racisten zijn maar dat het altijd de marokkanen zijn die voor problemen zorgen. Maar ze zijn toch oh zo braaf en hebben het toch oh zo moeilijk hier. Dat ze godverdomme terugkeren die laffe smeerlappen. Aan de politiekers; doe uw ogen open en doe er iets aan. 15 jaar dwangarbeid is nog te weinig voor die laffe crapuleuze gangsters. En ja ik ken ook enkele Marokkanen met goede bedoelingen die zich wisten aan te passen. Maar dit krapuul moet buiten.
En sorry voor de joden, die passen zich ,ondanks hun iet wat apparte kledij, zeer goed aan. Daar hebben wij niet de minste problemen mee. HET ZIJN ALTIJD DEZELFDEN. NOEM ZE NU EENS BIJ RAS.

Gepost door: Rikke | 26-06-04

@ slachtoffer Van harte beterschap gewenst. Was ik in mijn collére vergeten!

Gepost door: Rikke | 26-06-04

Duidelijk Het mag niet, je mag niet Marokkanen zeggen, je moet Noord-Afrikanen zeggen. En toch weet iedereen over wie het gaat. Wat doen ze eigenlijk in de buurt van Wilrijk, daar wonen ze toch niet. Het is dus wel duidelijk waar ze er op uit waren. Hun haatgevoelens uitwerken op iemand anders, vandaag Joden morgen iemand anders. Wie hitst hen op, uiteindelijk begin je der zo maar niet aan. Is het wel zo, dat ze ze oppakken en terugsturen en ze daar berechten. Daar bestaat hotel "den houten lepel" niet, daar kan je niet van de grond eten en tv kijken.
En dat ze niet allemaal slecht zijn, dat geloof ik ook, maar het zal een minderheid zijn. Hopelijk komt alles goed met de jongen.
Dat de Marokkaanse gemeenschap zijn verantwoordelijkheid opneemt en de daders aanwijst en we gaan weer een stapje in de goede richting.

Gepost door: Rafiki | 27-06-04

En patrick Janssens En Patrick Janssens maar blijven lullen dat er in Antwerpen niets noemenswaardig aan de hand is tussen verschillende bevolkingsgroepen.

Gepost door: stijn | 27-06-04

steun aan de joodse gemeenschap vandaag op vrt de joodse dame gezien die zich vertwijfeld afvroeg wat er van de joodse gemeenschap zou worden als 50 miljoen moslims naar west-europa afzakken.

ik deel de vrees van die dame

Gepost door: vlaming | 28-06-04

laffe honden Niemand is perfect .

Waarom denken die laffe honden dat zij dat wel zijn . Dat komt naar hier van Noord-Africa met hun polleke open , want wij zijn uit ons eigen land gegooid en wij willen geld .
Dan gaan we maar naar belgië want daar ist leven zoet . Hoog tijd dat dit gaat stoppen . Wat ik altijd zeg is dat alle islamieten volgens mij een globaal schaakspel spelen . Eerst overal hun pionnen zetten en dan toeslaan . Ik heb al enorm veel en ver gereisd en ben nog nooit een land tegengekomen waar er geen moslims waren ( eigen moskee en alles ) , hoe kan dit ? Moeten wij eens proberen om in die zandbak van hun eens een kerk te bouwen .
Nooit zal ik hun slogans vergeten die ze uitriepen aan het begin van de oorlog , van " alle westerse moeten zich aanpassen aan de Koran , zoniet worden zij vernietigd " hola zijn zun dan het ideale ras waar alles koek en ei is .
Volgens mij niet anders zouden ze niet zo massaal migreren , en vrouwen van ons pakken want wee u gebeente als ge er één van hun aanraakt . En altijd en overal proberen de overhand te krijgen , zoals dit geval in wilrijk met 15 tegen 3 want dan kunnen we het zeker halen . Hierbij vraag ik een oproep aan alle antwerpenaren om op te komen voor de veiligheid van hun eigen stad , en elke aanval van dit ras radicaal af te handelen met een overheid aan individueën alleen zo zullen we er geraken en de overmacht krijgen .

Gepost door: bichi | 29-06-04

@ bichi Groot gelijk, wij laten ons veel te veel doen. En als wij al eens betogen dan gebeurt dat zeer vreedzaam en braaf met als resultaat dat de politiekers er niet de minste rekening mee houden. MAAR als die marokkanen "betogen" laten ze een groot spoor van vernieling na, ze slagen winkelruiten in, kippen auto's om en slaan met een grote overmacht omstaanders in elkaar. Resultaat: om zo een toestanden te vermijden springen de politiekers onmiddellijk in de bres voor die laffe bende racistische smeerlappen.

Gepost door: Rikke | 30-06-04

Waar blijft de politie...wat doe je eraan Als er toch extra politie aanwezig is, zijn die dan blind? De venstermadammen die waren misschien beter te zien?
Pak de daders op en stuur ze binnen het uur terug naar hun land

Gepost door: Augustin Bosmans | 30-06-04

MOSLIMS/JODEN Ik kan dit alleen maar afkeuren en begrijpen waar het Blok zijn kiezers haalt. Maar alsjeblieft mensen vergeet ook niet wat Sharon uitvoert met de Palestijnen. We moeten sommige oorzaken dikwijls verder van huis zoeken en ons niet blindstaren op onze eigen grenzen. Als al dat moorden van Israel doorgaat, zullen Joden elders op de wereld het slachtoffer worden van Sharons machtwellust.

Gepost door: huisvrouw | 30-06-04

Dommekloot Janssens Bravo voor moslimvriendje Patrick Janssens die het nodig vond om naar de begrafenis te gaan van een Marrokaanse GANGSTER die werd neergeschoten door de politie!!! Ooit zoiets stoms gehoord?
Als die stomme politici zo verder doen stevenen we recht af op oplossingen met doodseskaders zoals in Brazilië, Mexico, de Filippijnen enz. De bevolking zal dit niet langer nemen!

Gepost door: Gaston | 01-07-04

3 kansen en buiten Geef gewoon alle buitenlanders 3 kansen, kom je 3x in de gevangenis dan vliegde buiten naar uw land van herkomst.
Iedereen heeft het recht om ergens een leven op te bouwen, maar niet het recht om in het gastland ravage te gaan verrichten.
De mogelijke resultaten:
- ze zullen zich wel veel kalmer houden
- gevangenissen minder bevolkt, mss meer plaats voor de belgen :p

pittig detail: ben zelf buitenlander
ik hoop dat 1 ding zeker opgelost geraakt, dat niet alle buitenlanders over dezelfde kam worden geschoren.
er is 1 bepaald ras dat voor meer als 50% van de misdaden verantwoordelijk is ... ik noem het ras niet, iedereen zal wel weten welke nationaliteit ze hebben.
ik denk dat een combinatie vlaams blok/cd&v wel goe zou marcheren

Gepost door: ikke | 04-07-04

vieze belge Jullie kunne niks anders dan zitte te kake a vuile belge

Gepost door: Marokaan | 13-06-05

De commentaren zijn gesloten.