24-06-04

Video onthoofding Koreaan online

Het filmpje van de onthoofding van de koreaan Kim Sun-Il is ondertussen op het wereldwijde web gezet. Het zijn geen fraaie beelden, maar we houden er toch aan de video online te zetten. Eerst de gebruikelijke speech, daarna de koelbloedige moord op een onschuldig slachtoffer en vervolgens vonden ze het nodig om er nog een beetje muziek bij te zetten.

Voor mijn part mogen ze met de daders hetzelfde doen, en het hun natuurlijk eerst vooraf goed uitleggen WAT er te gebeuren staat, ik durf ervoor te wedden dat ze in hun broek pi..... van de schrik, "helden" noemen ze zichzelf, grote smeerlappen zijn het!
Bekijk hier de decapitation video, niet klikken onder de 18 jaar.

17:41 Gepost door uw mening | Permalink | Commentaren (19) |  Facebook |

Commentaren

tja bloody yanks

Gepost door: Largo | 24-06-04

is dit echt ??? ze mochten op het minst hun gezicht tonen want anders zijn die terroristen mensen met een grote mond maar ook heeeeeeel grote lafaards.

Gepost door: belle | 24-06-04

goe bezig triestige en vooral domme moslims zijn het.
De haat en onverdraagzaamheid tegen die bevolking zal er zeker niet op verbeteren.
Het enige dat ze hiermee bereiken is een kort shock-moment bij de westerlingen die langzaam maar zeker de gedachte koesteren om het Midden-oosten van de kaart te bombarderen.

Osama en die gehele klote-entourage zijn sukkels van het zesde knoopsgat. En maar preken dat ze niet bang zijn voor de dood en nog van die onzin.
Waarom dan onderduiken en al die vermomingen en dergelijke ...

Gepost door: stijn | 24-06-04

wie zegt dat god bestaat... de eerste die mij nog durft te spreken van god... vul de rest zelf in. Bewijs nogmaals geleverd dat die smeerige moslims voor geen haar te betrouwen zijn. Doch wil ik graag mijn menig kwijt aan diegene die volgens mij de grootste schuld heeft aan deze marteling en doding, Mister Busch. Ik zou eens willen weten indien een van zijn geliefden daar voor zijn leven zit te vechten hoe hij dan zou reageren. Natuurlijk is dit niet aan de orde, die mannen worden veel te goed beschermd en van geen kanten uit het oog verloren. Nee, hen zal het niet overkomen maar alweer de gewone burger zoals deze jongen die hard werkte om zijn studies te betalen. Hij zou priester worden, wel, waar is zijn god nu gebleven? Iedere religie draag haat met zich mee en het zou denk ik beter zijn indien alle religies onmiddelijk verboden worden. Da's mijn ongezouten mening.

Gepost door: Ghostrider | 24-06-04

De omgekeerde wereld Dit soort geestelijk gestoorden zou in een normaal Westers land normaal gezien achter de tralies gaan en ter beschikking gesteld worden voor psychiatrisch onderzoek. Maar in een moslimland wordt zo'n geestelijke gestoordheid niet enkel getolereerd, maar zelfs verheerlijkt en tot een hemelse eigenschap verheven. Dit alles bewijst dat de Islam niet enkel een expansiegodsdienst is, maar een religie voor en van geestelijk gestoorden, waarbij alles is toegestaan, behalve het goede en rechtvaardige. En dan gaan die hypocriete moslims zich beklagen over discriminatie !! Ze lokken het zelf uit, als het Westen constant beelden te zien krijgt van moordende, onthoofdende, martelende en geestelijk gestoorde moslims, is het nogal logisch dat ze niet bepaald met fluwelen handschoenen zullen worden aangepakt. Los van het feit dat die walgelijke moslims geestelijk gestoord en terroristisch zijn, zijn ze nog laf ook: waarom kunnen ze hun "heilige executie in naam van Allh" niet open en bloot, in het volle daglicht, op een openbare locatie en vooral: NIET GEMASKERD uitvoeren ?! Ze zijn toch bereid te sterven voor hun ideaal ? Dit toont aan dat de Islam en de moslims vuile, laffe en vunzige terroristen en moordenaars zijn die gewoon niets goeds of zelfs matigs in zich hebben...

Gepost door: !!! | 24-06-04

Soon in your streets nearby Een heel deel van die mensen met dezelfde idealen en hetzelfde potentieel wandelen hier ook rond.Werken en leven tussen ons .Wachten enkel op een signaal om in actie te schieten. En dragen de fakkel over op hun kinderen (die ondertussen Europeaan geworden zijn).
Een prettig vooruitzicht dus voor de volgende generaties . Dank U wel PS,CD&V en VLD stemmers.
Uw kind of kleinkind op de volgende streaming video ?

Gepost door: k the king | 24-06-04

Schaamte vrij Herhaalde malen heb ik al gevraagd om die filmpjes van de onthoofdingen niet meet te laten zien op het internet,dat het achterlijken zijn,die terrorristen weten we al lang,maar jullie zijn niet beterWaar is het respect voor de familie,of denken jullie zo meer reacties te krijgen ,wel nu ben je zeker èèn kwijt want ik kom hier niet meer en de andere zullen beter mijn voorbeeld volgen,stelletje prutsers

Gepost door: Rudy | 25-06-04

@ Rudy Daaag rudy

Gepost door: Rikke | 25-06-04

@Rudy Groot gelijk Rudy!!!!
Ik volg die link alleszins ook niet, want mensen die zoiets willen zien, zijn zelf zwijnen!

Gepost door: tom | 25-06-04

Nederlander Stelletje vieze kanker moslims zijn het!!!

Gepost door: Ricky | 26-06-04

Zij??? Zijn dat de mensen die Irak willen regeren???
>Triestig..en erg !!!!

Gepost door: Theo | 27-06-04

onvoorstelbaar Ik vind het erg dat ik via de website van skynet zomaar een link krijg naar zulke beelden.kinderen kunnen zonder het te beseffen hiernaar kijken,ze zijn trouwens nieuwschierig en zullen dat ook doen.Voor mij kan skynet dit voorkomen maar ik ga er niet op wachten.ik zeg onmiddelijk mijn abonnement op en hun website zal door mijn firewall bij de gebande sites behoren zoals al diegene die zulke gruwel vertonen of links ernaar ter beschikking stellen.En ... nog een reden om de volgende keer voor het blok te stemmen

Gepost door: peter | 27-06-04

onthoofding koreaan De beelden zijn echt schokkend. zijn we terug in de oertijd belandt waar men naar goeddunkend onschuldige burgers de dood injaagt. Zo'n stelletje fanaticis zouden ze beter zelf de kop afhakken, maar ja dan zouden ze als "martelaars" verder leven. Geen schaamte hebben die beesten.

Gepost door: bernard | 30-06-04

NADENKEN Onvoorstelbaar dat zoiets de dag van vandaag kan! Moeten we niet eens nadenken over onze gastvrije westerse cultuur? Moeten we die mensen hier NOG MEER mogelijkheden bieden zoals bouwen van moskeeën waar ze in een onverstaanbaar taaltje elkaar opstoken tot anarchie tov hun weldoeners. Geen wonder dat het Vlaams Blok de 1 miljoen haalt.
Ik ben nochtans geen aanhanger VB maar het stemt wel tot nadenken. Het Westen zou misschien beter iets minder hypocriet zijn en al die Oosterse onlusthaarden gewoon links laten liggen. Dat ze zelf hun boontjes doppen. Maar ja er zal wel weer een of ander mineraaltje in de grond steken zeker ?

Gepost door: huisvrouw | 30-06-04

Laffe moslims Nu kunt u eens zien hoe laf moslims zijn.
Ze durven hun gezicht niet laten te zien.
Het zijn smerige lafaards

Gepost door: Cats | 01-07-04

video onthoofding vreemd dat er nog mensen zijn die het hoofd in het zand willen steken 'omwille van de kindertjes' die dit zouden kunnen zien (er bestaat nog zoiets als een kinder-lock voor bepaalde sites of oudergezag) ; welnu, wat je daar ziet is de hedendaagse realiteit en men moet dit weten wat er kan gebeuren als je zo'n gewetenlozen hun gang laat gaan. Dank voor uw bijdrage, u durft tenminste !
Enne ... ik ben helemaal géén Vlaams-Blokker hoor !

Gepost door: zappa | 02-07-04

Scheldwoorden Ik weet een hele reeks scheldwoorden: moslim, Arabier, Islam, Marokkaan,... Hoe is het mogelijk dat we die smerige moslimvuilzakken in vredesnaam het land binnen laten? Is het niet overduidelijk waar ze op uit zijn? Wat ze willen is niet enkel de wereld veroveren, maar ook iedereen die niet zoals zij is op de gruwelijkste manier afmaken!!! Het enige dat je kunt doen met dat walgelijke moslim- en/of Arabierentuig is naar het land van herkomst jagen en dan platbombarderen!!!!

Gepost door: ??? | 09-08-04

nl jullie moeders kk hoeren

wat zeggen jullie moslims het zijn irakezen denken jullie dat omdat het irakezen doen alle moslims doen ze vermoorden toch ook turken kk nederlanders

jullie denken dat nl nog van jullie is he
het zijn van fucking buitenlanders en als er geen buitenlanders zou zijn in dit land zou nl niet eens werken
kk hoeren

jullie moeders zijn ook hoere omdat zij met iedreeen doen ik heb er al een geproeft

Gepost door: lydia | 05-04-06

Een razzia tegen radicale moslims beginnen, de sharia kopstukken onthoofden en zijn volgelingen opknopen.
Alleen normale, gematigde moslims gespaard

Gepost door: stephan | 21-06-12

De commentaren zijn gesloten.