24-06-04

Nota van Yves Leterme

In de 22 pagina's tellende nota van informateur Yves Leterme (CD&V) met het oog op regeringsonderhandelingen staat o.a.

- een zwaar accent op werkgelegenheid
- pleidooi voor een geloofwaardige politiek
- loonlastenverlaging
- maximumfactuur voor niet-medische kosten
- korting op de rijtaks voor "brave" chauffeurs

* extra kinderbijslag, notabene een CD&V voorstel, NIETS gezien
* veiligheid? NIETS gezien
* migrantenproblematiek? NIETS gezien
* pensioenen? NIETS gezien

Blijkbaar is onze informateur de verkiezingsuitslag al vergeten, als men het niet nodig acht, iets te doen aan deze punten, waar de bevolking dus wel van wakker ligt en dringend een oplossing verwacht, mag het Vlaams Blok zich al opmaken voor de gemeenteraadsverkiezingen én een zoveelste verkiezingsoverwinning. Of tellen alle gedane beloften van voor de verkiezingen plots niet meer?
Aan de macht zijn, met welk programma dan ook, is het DAT wat telt? Proficiat heren politiekers, U hebt er blijkbaar niets van begrepen. Oh, sorry, 't is waar, de 1.000.000 kiezers van het Blok zijn toch maar racisten of foertstemmers, met die moet men geen rekening houden, alleen maar eens naar luisteren en voor de rest je gedacht doen is al genoeg.

18:49 Gepost door uw mening | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

strange... Kieze heeft paarse regering flink afgestraft.
Gevolg > allemaal paarse aangelegenheden die weer op het voorplan komen te staan.

Rare wereld !?...

Gepost door: stijn | 24-06-04

federaal De dingen die er niet in staan volgens u zijn federale materie.
Wegenvignet is goed idee, want de buitenlanders kunnen dan eindelijk ook eens betalen voor het kapotrijden van onze wegen.

Gepost door: sammy | 24-06-04

eigenlijk hoe goed we het hier hebben Ik begrijp jullie niet. 75% denkt niet zoals het die zwart denkers. Gelukkig.
Kijk eens rond u met u ogen open AUB.
Jullie beseffen niet goe goed Belgie eigenlijk is. Vlaanderen is een van de rijkste streken in de wereld op alle sociale vlakken. Het is gemakkelijk om negatief te zijn. Iedereen kan dat. Maar u verstand gebruiken, mensen helpen, positief kijken en vooral praten met elkaar is de enige uitweg om niet te vervallen in een wereld van engerds.

Dat zou pas een rare wereld zijn en waar ik niet wil inleven.

Gepost door: Stefaan | 25-06-04

aan Stefaan Begin je nu ook al te lullen als Steve Stevaert... 75% denkt niet bla bla bla...

Wat heeft een vergelijk van 1/4 vlamingen die op V.B. stemmen te maken met het feit dat CD&V enorm veel beloofd heeft en nu met bijzonder weinig en essentiële punten op de proppen komt ?

Dat is niet zwart kijken mijn beste, dat is klaar kijken

Secundo, niemand komt hier zeggen dat Vlaanderen niet rijk, niet goed en wat nog allemaal is. Vlaanderen is momenteel nog een aards paradijs.
De kunst is om het ook zo te houden...

Van zodra iemand zijn bek opentrekt en met een 'doom-scenario' naar buiten komt wordt hij gebombardeerd tot zwartkijker eerste klas.
Het zijn nogthans de 'optimistische' linkse partijen die godganse dagen niet anders doen dan rampscenarios preken waaruit we mogen stellen dat indien het Vlaams Blok zou meeregeren de hemel regelrecht naar beneden valt.

Gepost door: stijn | 27-06-04

Akkoord met Stijn Inderdaad de kiezer heeft zich weer eens laten belazeren door het potje moddergooien van CD&V. Hun fusie met NVA leek mij ook al raar. Ze hoopten op die manier de zwarte stemmen in te palmen, want wie verder kijkt dan de neus lang ziet hoe zwart NVA wel is, maar graag nog even het witte (van de mars) en oranje maskertje opzet om een ministerpostje in de wacht te kunnen slepen. Nochtans deed paars het niet zo slecht maar ja wie is nu echt fan van Guy? Hij krijgt nog geen pak koffie verkocht! En Karel De Klucht heeft ook al niet echt geholpen. Goed dat Steven en Sterckx even probeerden de boel te redden, wat hun uiteindelijk toch niet gelukt is. Hopelijk durft Leterme met zijn valse blik recht in de ogen van zijn kiezers te kijken.

Gepost door: kritikus | 30-06-04

De commentaren zijn gesloten.