23-06-04

Het nieuwe Vlaams Blok komt eraan

Het Vlaams Blok gaat zich in de herfst grondig vernieuwen om de kans op beleidsdeelname te vergroten. De partijtop is het eens geraakt over de grote lijnen van de hervorming. Er komt een rechtstreekse verkiezing van de partijvoorzitter en de beginselverklaring van de partij wordt herschreven.

Ongeacht de beslissing van het hof van Cassatie over de veroordeling van de partij voor racisme gaat het Vlaams Blok zich vernieuwen. Dat gebeurt vlak voor of vlak na het arrest van Cassatie. Volgens voorzitter Frank Vanhecke heeft de vernieuwingsoperatie vooral tot doel de partij veilig te stellen voor verdere juridische vervolging.

De beginselverklaring wordt herschreven. De passage over het terugsturen van de meerderheid van de allochtonen naar het land van herkomst wordt geschrapt. De kans is groot dat er een nieuwe naam komt.
bron: Gazet van Antwerpen

16:22 Gepost door uw mening | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

?????? Hopelijk gaan ze ook niet een gematiger koers varen,ietwat linksre of zo ,anders ben ik weer weg hoor,zo te lezen willen ze kost wat kost meedoen op regerings niveau,ik vind dat geen goede zaak.

Gepost door: Rudy | 24-06-04

De commentaren zijn gesloten.